High Tech Clothes  
 Categories
SALE (146)
Accessoires (3) 
Arm, Leg and Neckwear (9)
Bags & Wallets (23) 
Childrens Clothing 
Corsets
Hair and Hair Products (75)
Jewellery (58)
Ladies Clothing (30)
Make-Up (4) 
Men's Clothing (10)
New Rock - Custom Made Boots 
New-Rock Boots & Shoes (304) 
Shoes (147)
Statues (71)
UV Accessoires (50)
Waistbelts & Belts (5) 
 What's New? more
Strass Collar Clear with blue strass
Strass Collar Clear with blue strass
€19.99
 Quick Find more
 

Advanced Search

View All Items
 Information
Conditions of Use

 Bestsellers
01.Henna Hairdye: Medium Chestnut (47)
02.Henna Hairdye: Goldbrown (26)
03.Directions - Carnation Pink
04.Directions - Turquoise
05.Sepultura - Arise
06.Daisy-07 - US 6
07.Directions - Atlantic Blue
08.Directions - Coral Red
09.Directions - Lilac
10.Directions - Rose Red
Conditions of Use

Algemene Leveringsvoorwaarden High-Tech Clothes 2019


1. Toepasselijkheid en aanbod:

1.1.
Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tot koop die je sluit met High-Tech Clothes. Door een bestelling via onze webwinkel te plaatsen geef je aan bekend te zijn en akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden. Van deze voorwaarden kan pas worden afgeweken na schriftelijke goedkeuring door High-Tech Clothes, in welk geval de overige bepalingen onverkort van kracht blijven.

1.2.
De aangeboden artikelen worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk afgebeeld en beschreven op de website. Zij worden zo volledig als de redelijkheid vereist beschreven en bezitten de eigenschappen die door High-Tech Clothes in het aanbod worden genoemd.

2. Bestelling en totstandkoming overeenkomst:

2.1.
Alle aanbiedingen van High-Tech Clothes zijn vrijblijvend, mits de aanbieding als order wordt geaccepteerd middels een orderbevestiging via e-mail met daarin alle bestel en adresgegevens zoals de koper die heeft ingevuld. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de artikelen. Indien u in deze orderbevestiging een foutief besteld product ziet dient u direct contact met ons op te nemen zodat wij dit voor u kunnen aanpassen. Fouten en vergissingen in deze komen anders geheel voor risico en rekening van de koper.
Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de artikelen.

2.2.
De koopovereenkomst is na een orderbevestiging bindend, tenzij de koper schriftelijk de geplaatste order binnen zeven (7) dagen na bevestiging annuleert. Zonder bericht van annulering zal de koopovereenkomst in stand blijven. Annuleert de koper te laat en/of de order is reeds in verwerking dan brengt High-Tech Clothes administratiekosten / annuleringskosten in rekening. Ook High-Tech Clothes heeft het recht om de koopovereenkomst na een orderbevestiging schriftelijk binnen zeven (7) dagen te herroepen dan wel te ontbinden.

2.3.
High-Tech Clothes is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van druk-, zet- of programmeerfouten op de website of in de automatisch gegenereerde orderbevestigingen.

2.4.
Minderjarigen verklaren bij het accepteren van deze Algemene Voorwaarden dat zij toestemming van één van hun ouders of voogd hebben alvorens zij tot bestelling overgaan.

2.5.
High-Tech Clothes kan besluiten om bestellingen te weigeren en zal een dergelijk besluit op schriftelijk verzoek van de koper motiveren. Een bestelling is niet geldig indien High-Tech Clothes de vaste woon- of verblijfplaats van de koper niet eenduidig kan vaststellen.

3. Prijzen en aanbiedingen:

3.1.
Alle op deze website genoemde prijzen zijn in Euro's en inclusief 21% BTW. Verzendkosten zijn niet bij de prijs inbegrepen.

3.2.
High-Tech Clothes behoudt ten allen tijde het recht prijswijzigingen door te voeren. Vermelde prijzen op de website zijn onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Gewijzigde prijzen hebben geen invloed op lopende orders. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de prijsstelling op de website. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.

4. Afleveringen:

4.1.
Bestellingen worden in de regel direct na ontvangst van betaling verwerkt en vervolgens verstuurd via TNT Post / PostNL, mits het/de artikel(en) op voorraad is/zijn. Het kan zijn dat een besteld artikel (tijdelijk) is uitverkocht of om een andere reden niet direct leverbaar is. Indien levering binnen de gestelde levertermijn om welke reden dan ook niet mogelijk blijkt te zijn, ontvangt de koper hiervan bericht. De koper heeft in dat geval recht om de bestelling kosteloos te annuleren, tegen terugbetaling van het eventueel reeds betaalde. De door High-Tech Clothes opgegeven levertermijn is slechts indicatief. Overschrijding van deze termijn geeft de koper geen recht op schadevergoeding. Wanneer een artikel is uitverkocht dan wordt er direct contact met de koper opgenomen en wordt het betaalde bedrag aan de koper teruggestort.

Na overschrijding van een levertijd van meer dan dertig (30) dagen hebben zowel High-Tech Clothes als de koper de mogelijkheid om de overeenkomst schriftelijk te ontbinden, waarna beide partijen ontheven zijn van hun verplichtingen jegens elkaar en eventueel reeds verrichte betalingen zullen worden gerestitueerd.

4.2.
Het staat High-Tech Clothes vrij om de bestelling in meerdere delen te leveren om een langere wachttijd te voorkomen. De kosten die in deze gemaakt worden zijn altijd voor rekening van High-Tech Clothes. In principe wacht High-Tech Clothes totdat de bestelling compleet is en als één geheel naar de koper kan worden toegezonden. Het artikel met de langste levertijd is dan de indicatie voor verzending.

4.3.
De keuze en de wijze van verzending en verpakking is aan High-Tech Clothes. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de bestelling het bedrijf verlaat.

4.4.
High-Tech Clothes is niet aansprakelijk voor onverzekerde zoekgeraakte zendingen. High-Tech Clothes adviseert haar kopers dan ook te kiezen voor een verzekerde verzending. De keuze voor alsmede de verantwoording bij het onverzekerd versturen ligt bij de koper. De koper heeft altijd de keuze om de bestelling tegen een meerprijs verzekerd te laten verzenden. Indien de koper daar vanaf ziet, vindt de verzending geheel voor risico van de koper plaats. Indien één of meer artikelen zoek zijn geraakt tijdens een verzekerde verzending, verplicht de koper zich ertoe op eerste aanvraag zijn medewerking te verlenen bij het onderzoek. Bij het niet voldoen aan deze verplichting is High-Tech Clothes gerechtigd de prijs der artikelen op de koper te verhalen.

4.5.
Mocht de postbode van TNT Post de geadresseerde niet thuis aantreffen dan zal deze het pakket nog een keer aanbieden of een afhaalbewijs bij de geadresseerde achterlaten. Met dit afhaalbewijs en een geldig legitimatiebewijs kan de geadresseerde het pakket binnen 2 weken afhalen op een postkantoor in de buurt. Indien het pakket niet wordt afgehaald op het postkantoor, of als de bezorging om een andere reden niet mogelijk blijkt te zijn, dan stuurt High-Tech Clothes het pakket enkel voor een tweede keer indien de extra gemaakte kosten door de klant aan High-Tech Clothes worden vergoed door middel van vooruitbetaling. Aangezien iedere koper na verzending een e-mail ontvangt, is het niet afgeven van een afhaalbericht door de postbode geen geldige reden van het niet afhalen van het pakket op het postkantoor. Mocht de koper binnen vijf (5) werkdagen na de gestuurde e-mail het pakket nog niet hebben ontvangen, dan dient de koper contact op te nemen met High-Tech Clothes.

Indien een remboursbestelling door ons is verzonden en door de klant aan de deur wordt geweigerd, of niet wordt afgehaald op het postkantoor zonder opgave van redenen voor verzending van het pakket, dan is High-Tech Clothes genoodzaakt om de extra kosten voor het rembourspakket en administratiekosten bij de klant in rekening te brengen.

Een rembourspakket kan op verzoek van de klant opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden nogmaals de verzendkosten en kosten voor rembours berekend, deze worden bij de totaalprijs toegevoegd. Wordt een pakket voor een tweede maal niet afgehaald of zonder opgave retour gezonden dan kan High-Tech Clothes een volgende bestelling op basis van rembours weigeren. Het is dan alleen mogelijk om de bestelling te plaatsen onder vooruitbetaling.

5. Verzendkosten:

5.1
De koper betaalt per bestelling eenmaal de verzendkosten op basis van de tarieven, geldend vanaf 1 januari 2012, van PostNL, ongeacht het aantal bestelde artikelen.

Nederland:
De kosten van verzending bedragen, afhankelijk van het gewicht en grootte van het/de artikel(en) bij vooruitbetaling binnen Nederland:

Brievenbuspost (onverzekerd):
- € 0,50 (0-20 gram)
- € 1,00 (20-50 gram)
- € 1,50 (50-100 gram)
- € 2,00 (100-250 gram)
- € 2,50 (250-500 gram)

Brievenbuspost kan op jouw verzoek aangetekend verzonden worden, de kosten hiervoor bedragen € 7,50.

Pakketpost (onverzekerd, met Track & Trace):
- € 6,75 (0-10 kg)

Pakketpost (verzekerd, met Track & Trace):
- € 8,75 (0-10 kg)

Rembourszendingen:
- € 15,85 (0-20 kg)
- € 20,00 (20-30 kg)

Europese Unie:
De kosten van verzending bedragen, afhankelijk van het gewicht en grootte van het/de artikel(en) bij vooruitbetaling binnen de Europese Unie:

Brievenbuspost (Priority):
- € 0,85 (0-20 gram)
- € 1,70 (20-50 gram)
- € 2,55 (50-100 gram)
- € 3,40 (100-250 gram)

Brievenbuspost kan op jouw verzoek aangetekend verzonden worden, de kosten hiervoor bedragen € 9,50 tot en met 250 gram per poststuk.

Pakketpost (onverzekerd):
- € 6,80 (250-500 gram)
- € 14,30 (500 gram - 2 kg)

Pakketpost (Internationaal Pakket Plus, verzekerd, met Track & Trace):
EU 1: België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden:
- € 14,30 (0-2 kg)
- € 20,80 (2-5 kg)
- € 26,30 (5-10 kg)

EU 2: Bulgarije, Estland, Finland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië:
- € 19,80 (0-2 kg)
- € 26,30 (2-5 kg)
- € 32,30 (5-10 kg)

Buiten de Europese Unie:
De kosten van verzending bedragen, afhankelijk van het gewicht en grootte van het/de artikel(en) bij vooruitbetaling buiten de Europese Unie:

Brievenbuspost (Priority):
- € 0,95 (0-20 gram)
- € 1,90 (20-50 gram)
- € 2,85 (50-100 gram)
- € 5,70 (100-250 gram)

Brievenbuspost kan op jouw verzoek aangetekend verzonden worden, de kosten hiervoor bedragen € 16,15 tot en met 250 gram per poststuk.

Pakketpost (Internationaal Pakket Basis, Priority, onverzekerd):
- € 10,45 (250-500 gram)
- € 20,60 (500 gram - 2 kg)

Pakketpost (Internationaal Pakket Plus, verzekerd, met Track & Trace):
RoW 1 (Rest of World 1): Albanië, Andorra, Bosnië Herzegovina, Canarische Eilanden, Cyprus, Faeröer, Gibraltar, Griekenland, Groenland, IJsland, Kanaaleilanden, Kroatië, Liechtenstein, Macedonië, Malta, Moldavië, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, San Marino, Servië, Turkije, Vaticaanstad, Wit-Rusland, Zwitserland:
- € 20,60 (0-2 kg)
- € 27,60 (2-5 kg)
- € 33,60 (5-10kg)

RoW 2 (Rest of World 2): Alle overige landen, waaronder: Australië, Brazilië, Canada, China, Hongkong, Israël, Japan, Marokko, Nederlandse Antillen, Nieuw-Zeeland, Rusland, Suriname, Verenigde Staten, Zuid-Afrika:
- € 25,60 (0-2 kg)
- € 35,60 (2-5 kg)
- € 59,60 (5-10 kg)

5.2
De bijkomende verzendkosten worden, in geval van een ruiling of retournering, als risico voor de koper gezien en worden daarom niet door High-Tech Clothes vergoed. In geval van ruiling komen de extra verzendkosten voor het versturen van het vervangende artikel éénmalig voor rekening van High-Tech Clothes.

6. Betaling:

6.1.
Geplaatste bestellingen dienen ten allen tijde vooruit te worden betaald (rembourszendingen uitgezonderd). Betaling dient te geschieden binnen veertien (14) dagen na de besteldatum. Indien het bedrag van de bestelling in zijn geheel niet wordt voldaan binnen deze termijn, is High-Tech Clothes genoodzaakt om administratiekosten in rekening te brengen voor het in gebreke blijven van de verplichtingen welke ontstaan zijn uit de koopovereenkomst welke de koper is aangegaan met het plaatsen van de bestelling.

6.2.
High-Tech Clothes biedt de volgende betalingsmethoden aan:
- Bank/Giro overschrijving
- Paypal
- Rembours (alleen beschikbaar binnen Nederland)

Rekeningnummer: 8780272 t.n.v. R.Vane, Leidschendam (NL)

Rembours: (alleen Nederland):
Betaling voor de bestelling wordt gedaan aan de postbode en is alleen mogelijk in Nederland. Remboursbestellingen buiten Nederland zijn niet mogelijk.

Paypal:
Betaling via Paypal kan worden gedaan op account info@hightechclothes.nl, via Paypal is het ook mogelijk om met een creditcard te betalen.
Voor informatie over het gebruik van Paypal, kunt u terecht op www.paypal.nl.

7. Retournering en zichttermijn:

7.1.
High-Tech Clothes biedt een wettelijk bepaalde zichttermijn aan van zeven (7) dagen. Binnen deze termijn mag de koper een afgeleverd artikel ruilen of retourneren. Voorwaarde hiervoor is dat High-Tech Clothes vooraf per e-mail op de hoogte dient te worden gesteld zodat zij de retourzending kan accorderen. Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit en is het niet meer mogelijk om een bestelling te ruilen of te retourneren.

7.2.
Indien de koper niet tevreden is met de bestelling dient de koper binnen de zichttermijn van zeven (7) dagen contact per e-mail op te nemen met High-Tech Clothes. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd. Wanneer de koper geen afzender vermeld zal de retourzending vóór acceptatie worden geopend om de afzender te achterhalen. Afgeprijsde artikelen kunnen wel worden geruild maar High-Tech Clothes geeft hierop geen geld terug. Een tegoedbon welke een (1) jaar lang te besteden is bij High-Tech Clothes behoort wel tot de mogelijkheden.

Op de factuur dienen de volgende gegevens te worden vermeld:

- Reden van retourzending
- Of de koper een ander artikel of het aankoopbedrag retour wenst te ontvangen
- In geval van aanbieding: of de koper een ander artikel, een shoptegoed of een tegoedbon wenst te ontvangen
- De benodigde rekeninginformatie voor de eventuele restitutie van het aankoopbedrag.

High-Tech Clothes zal binnen dertig (30) dagen na afhandeling van de retourzending, tot restitutie van het reeds betaalde bedrag overgaan. De koper dient rekening te houden met het feit dat bijkomende transportkosten als risico voor de koper worden gezien en niet door High-Tech Clothes worden vergoed. High-Tech Clothes raad haar kopers aan om retourzendingen altijd verzekerd te verzenden.

De koper kan een artikel in geen geval ruilen of retourneren wanneer er sprake is van één of meer van de volgende situaties:
- Het artikel is binnen de zichttermijn gedragen of gebruikt (het passen van kleding of schoenen wordt door High-Tech Clothes niet als gebruik gezien, het dragen ervan wel)
- Het artikel is beschadigd geraakt
- Het artikel is gewassen
- De koper heeft zelf getracht een gebrek te herstellen
- De gebruiksinstructies zijn niet opgevolgd
- Het artikel is niet meer compleet
- De koper heeft geen factuur meer
- Het artikel verkeert niet meer in de originele verpakking
- Het artikel is voor een ander doel gebruikt dan waarvoor deze bestemd is
- Indien de verzegeling of label van een artikel beschadigd, verbroken of verwijderd is
- Artikelen om hygiënische redenen (zoals cosmetica, kousen, lingerie, lenzen)
- Artikelen die speciaal voor de koper besteld of op maat gemaakt zijn
- Het boeken of tijdschriften betreffen

LET OP: Geretourneerde artikelen worden alleen door High-Tech Clothes geaccepteerd indien ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking verkeren. De beoordeling of de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en in perfecte staat zijn ligt volledig bij High-Tech Clothes.

Retourneringen dienen te worden gestuurd aan onderstaand retouradres:

High-Tech Clothes
Frits Slompstraat 4
2264 DV Leidschendam (NL)

7.3.
De zichttermijn van zeven (7) dagen gaat in op de dag van aflevering van het artikel door TNT Post / PostNL.
De bewijslast dat de koper tijdig gebruik heeft gemaakt van de bevoegdheid om te retourneren binnen de zichttermijn rust bij de koper.
High-Tech Clothes accepteert in dat opzicht een door de PostNL afgestempeld of door de vervoerder ondertekend retouren-memo of vrachtbrief, een bewijs van terpostbezorging, of een soortgelijk document.

8. Productiefouten:

High-Tech Clothes levert veel artikelen die gedeeltelijk of volledig bestaan uit handwerk. Kleine model en/of kleur wijzigingen kunnen daarom voorkomen. Alle artikelen worden vóór levering zorgvuldig gecontroleerd op gebreken en productiefouten. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een ontvangen artikel met een gebrek of productiefout dan dient de koper binnen 24 uur na levering via e-mail contact met High-Tech Clothes op te nemen. Indien na inspectie door High-Tech Clothes inderdaad blijkt dat er sprake is van een ernstig gebrek of productiefout, buiten de schuld van de koper om, zal restitutie van het reeds betaalde bedrag plaatsvinden, of het artikel zal kosteloos vervangen worden.
U dient vervolgens uw factuur samen met het artikel naar ons gefrankeerd terug te sturen (deze verzendkosten worden door High-Tech Clothes vergoed. Let op: Dit geldt alleen als er iets mis is met het artikel buiten uw schuld om).

Op het factuur dient u te vermelden:
- Datum van ontvangst
- Reden van terugsturing
- Of u een vervangend product wenst of uw geld terug
- De benodigde rekening informatie voor de restitutie van het betaalde bedrag (welke binnen 30 dagen plaats zal vinden).
Bij gebreke hiervan worden wij geacht in overeenstemming met onze verplichtingen te hebben geleverd. U kunt onze klantenservice bereiken via het volgende e-mail adres: info@hightechclothes.nl.

9. Aansprakelijkheid en overmacht:

9.1.
High-Tech Clothes is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Onder invloed van digitale fotografie en het oproepen van deze afbeeldingen op beeldschermen, kunnen op individueel niveau kleine verschillen ontstaan, High-Tech Clothes kan hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

9.2.
High-Tech Clothes is niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel of andere schade die door geleverde artikelen aangericht worden of kunnen worden.

9.3.
High-Tech Clothes is niet aansprakelijk voor het zoekraken van onverzekerde post en/of pakketten, welke tijdens verzending zijn zoekgeraakt. De koper heeft de keuze om de bestelling tegen een meerprijs verzekerd te laten verzenden. Indien de koper daar vanaf ziet, vindt de verzending plaats geheel voor risico van de koper.

9.4.
High-Tech Clothes is niet aansprakelijk voor enige schade indien deze is veroorzaakt door een tekortkoming die het gevolg is van overmacht. Overmacht is aanwezig, indien de tekortkoming het gevolg is van buiten de macht om van High-Tech Clothes gelegen omstandigheden, zoals bijvoorbeeld: tekortschieten van leveranciers en/of transporteurs van High-Tech Clothes, maatregelen van de overheid (buitenlandse overheid daaronder begrepen) zoals een vervoers-, import-, of productieverbod, en vertragingen doormede van douane-onderzoeken in Nederland en Buitenland.

9.5.
Niets van bovenstaande is van toepassing in geval van opzet en/of grove schuld van High-Tech Clothes. De koper dient te bewijzen dat er sprake is van opzet of grove schuld van High-Tech Clothes. High-Tech Clothes is niet aansprakelijk voor enige schade, die de koper later dan zeven (7) dagen na ontvangst van de bestelling, de ontdekking van die schade schriftelijk aan High-Tech Clothes kenbaar heeft gemaakt.

9.6.
Voor directe of indirecte schade waarvoor High-Tech Clothes in deze voorwaarden de aansprakelijkheid niet uitdrukkelijk heeft aanvaard zal High-Tech Clothes niet aansprakelijk zijn, behoudens de schade veroorzaakt door opzet of grove schuld of nalatigheid aan de zijde van High-Tech Clothes. De koper vrijwaart High-Tech Clothes te dezer zake tegen alle aansprakelijkheid van derden. De aansprakelijkheid van High-Tech Clothes blijft ten allen tijde beperkt tot de hoogte van het factuurbedrag van de betreffende levering dan wel het bedrag dat High-Tech Clothes de klant maximaal in rekening had kunnen brengen. De beperking van de aansprakelijkheid zoals bepaald in dit artikel geldt op gelijke wijze voor alle personen die door High-Tech Clothes ter uitvoering van de overeenkomst worden gebruikt.

10. Privacy:

10.1
High-Tech Clothes respecteert de privacy van haar kopers en waardeert het vertrouwen dat de koper in haar stelt. High-Tech Clothes zal alles in het werk stellen om de persoonsgegevens van haar kopers te beschermen. De persoonsgegevens van de koper zullen worden opgenomen in het High-Tech Clothes klantenbestand en zullen nooit ter beschikking worden gesteld aan derden. De persoonsgegevens worden opgeslagen in een beveiligde database welke niet van buitenaf toegankelijk is, alleen de koper en High-Tech Clothes kunnen deze informatie raadplegen. De persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, waaronder inbegrepen het gericht uitvoeren van marketingactiviteiten door High-Tech Clothes. De koper heeft ten allen tijde de mogelijkheid om volledig verwijderd te worden uit het klantenbestand van High-Tech Clothes

10.2
Voor de veiligheid van de koper en van High-Tech Clothes wordt, tijdens het bezoeken van de website alsmede bij het plaatsen van een bestelling, het IP-adres van de koper geregistreerd. Dit om fraude en misbruik tegen te kunnen gaan.

11. Klachten en overige bepalingen:

11.1
Het kan voorkomen dat de koper niet tevreden is over de artikelen of diensten van High-Tech Clothes. Klachten dienen altijd binnen zeven (7) dagen schriftelijk aan High-Tech Clothes gemeld te worden. High-Tech Clothes zal altijd proberen om in overleg met de koper de betreffende klacht snel en goed op te lossen.

11.2
Wanneer door High-Tech Clothes gedurende korte of langere tijd, al dan niet stilzwijgend, afwijkingen van deze voorwaarden zijn toegestaan, laat dat onverlet haar recht alsnog directe en strikte naleving van deze voorwaarden te eisen. De koper kan nimmer enig recht doen laten gelden op grond van het feit dat High-Tech Clothes deze voorwaarden soepel toepast. In geval van afzonderlijke in deze voorwaarden opgenomen bepalingen geheel of gedeeltelijk hun werking zouden verliezen, zal dit geen consequenties hebben voor de geldigheid van de overige bepalingen van deze voorwaarden. Voor wat betreft zaken waarin niet wordt voorzien door deze leveringsvoorwaarden kan contact opgenomen worden met High-Tech Clothes. High-Tech Clothes beslist in gevallen waarin de Algemene Voorwaarden niet voorzien of niet kunnen worden toegepast.

12. Intellectuele en industriële eigendomsrechten en auteursrechten:

Men dient alle intellectuele en industriële eigendomsrechten en auteursrechten welke rusten op de door High-Tech Clothes geleverde producten en diensten geheel en onvoorwaardelijk te respecteren. Deze website wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten en is het exclusieve eigendom van High-Tech Clothes. De Content op deze website wordt beschermd door intellectueel eigendomsrecht en blijven eigendom van High-Tech Clothes. Men mag één (1) kopie van de Content gebruiken voor persoonlijke en niet-commerciële doeleinden overeenkomstig de wettelijke bepalingen met betrekking tot intellectueel eigendomsrecht. Ieder ander gebruik of andere wijziging van de Content op de website van de onderneming zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van High-Tech Clothes is verboden. Het is dan ook verboden om teksten, documentatie, afbeeldingen, foto's, tekeningen etc. die door High-Tech Clothes aan haar kopers en publiek worden verstrekt te kopiëren, nadrukken of voor andere doeleinden te gebruiken dan voor het bestellen van producten bij High-Tech Clothes. Indien men zich hieraan schuldig maakt zal strafrechtelijke vervolging plaatsvinden.

13. Toepasselijk recht en bevoegde rechter:

Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

Contact Informatie:

High-Tech Clothes
Frits Slompstraat 4
2264 DV Leidschendam
www.hightechclothes.nl
info@hightechclothes.nl

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 27300961
Geregistreerd bij het CRK/HBD onder nummer: 1410181

Rekeningnummer: NL32INGB0008780272 t.n.v. High-Tech Clothes, Leidschendam (NL)
BTW-nummer: NL002043432B94
Paypal: info@hightechclothes.nl

Continue
 Shopping Cart more
0 items
 Sign in
E-mail address:

Password:

Password forgotten
Create an Account
 My Wish List more
0 items
 Languages
Dutch English
 Currencies
All content and Images Copyright © 2024 High Tech Clothes
Copyright © 2000 - 2024